Академия Пендара 2020 – тридневен уебинар

120.00лв.

Присъедини се
Лектори
Начало
05.06.2020
Край
07.06.2020 Цял ден
Адрес
Оливс хотел, гр. София, ул. Проф. Христо Вакарелски 1А   Виж карта
Телефон
+359888402997
Ел. поща

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
akademiya-pendara-2020

Академия Пендара 2020 – тридневен уебинар


от 05.06.2020 до 07.06.2020
от 9:00 до 17:00 часа.



Вие произвеждате собствена продукция с много старание и любов, но я предлагате скришом? Имате желание да стартирате собствен бизнес с местни храни, но не знаете как и от къде да започнете?
Академия „Пендара“ може да ви помогне да осъществите мечтата си за собствена пекарна, работилница за домашна храна или кокетно ресторантче!
Участвайте в нашата 3-дневна Академия Пендара 2020, където ще получите цялостно обучение във връзка със стартирането на успешен собствен бизнес.

Програма


Ден 1

Бизнес моделиране и маркетинг на микро бизнеса с местни храни


Модул 1 – Дефиниране



Какво е местна храна и как европейското законодателство я дефинира? Готови ли сте за собствен бизнес с местни храни?

Модул 2 – Пазарът



Какво кара хората да купуват местни, занаятчийски и фермерски храни? Кои са вашите клиенти, какво е тяхното поведение и къде ще ги намерите? Какво отличава предприемачите в микро бизнеса – 7-те предимства „Малък, но могъщ“?

Модул 3 – Бизнес Моделиране



Структура на компанията. Компетенции и качества на екипа. Краткосрочни и дългосрочни цели на компанията. Анализ на конкуренцията и анализ на потенциални клиенти. Позициониране на пазара и маркетинг цели.

Модул 4 – Продуктов дизайн и мърчандайзинг



Дизайн на продукта, опаковката, магазина и ресторанта. Аранжиране на продукцията в търговския обект.

Модул 5 – НОВА ТЕМА: Процъфтяващ микро бизнес на новото време в условията след Covid-19



До какви промени в бизнеса ще доведе коронавирусната епидемия и как да се възползвате от новите възможности? 3 стъпки за процъфтяващ микро бизнес на новото време.

Модул 6 – НОВА ТЕМА: Дигитален маркетинг за микро бизнеса



По време на лекцията ще разберете повече за връзката между собствени, платени и спечелени канали и каква е ролята на социалните мрежи и чатботовете в онлайн комуникацията ви. Също така Бояна ще ви сподели добри примери и практически съвети, за да може, когато създавате и адаптирате съдържание за съответните онлайн канали, да позиционирате по-успешно микро бизнеса си.

Ден 2

Въведение в управлението на системите за безопасност на храни и качеството в микро предприятията


Модул 1



Кратък преглед на европейското и българското законодателство по безопасност на храните и, в частност, за микро и малките предприятия.
Какви са изискванията към микро предприятието за производство и микро обектите за продажба на храни. Общ преглед на системите за безопасност и качество на храни (НАССР/ТД/ДПП).

Модул 2



Гъвкаво прилагане на системите за управление на безопасността на храните, които обхващат предварителни програми (PRP) и процедури, основани на принципите на HACCP, включително улесняване / гъвкавост в микро предприятията за производство на храни. Облекчения при изграждането на микро предприятия, технологичната поточност на процесите и въвеждането на програмите за самоконтрол.

Модул 3



Управление на безопасността на храните за малките търговци на храни в търговията на дребно с храни: прилагане на идентификацията на опасностите, класиране и контрол в месарски, хранителни, хлебни, рибни и сладоледени магазини.

Ден 3

Модул 1



Дискусия по казуси за преструктуриране на микро бизнес за преработка на зеленчуци и производство на хляб и хлебни изделия.

Модул 2 – Финансиране



Финансиране на стартиращите микро бизнеси.

Модул 3 – НОВА ТЕМА: Агро, гастро и винен туризъм.



Идентичност на местните храни, местно кулинарно наследство и култура – каква добавена стойност носят те на вашия микро бизнес? Защо си струва да привличате туристи във фермата и мястото на производство? Как се организират успешни кулинарни събития, фестивали, дни на отворените врати и др. събития във фермата и мястото на производство?

Модул 4 – НОВА ТЕМА: Успешни фермерски пазари.



Как да правите успешни продажби на фермерските пазари и да си изградите общност от верни клиенти?

Модул 5 – Примерът на успешните



Нетуъркинг сесия с кратки презентации на успешни местни бизнеси.

Бонуси


Персонална технологична документация (НАССР/ТД/ДПП) и насоки за процедурата по регистрация в БАБХ, изготвени от нашия експертен екип на стойност до 150 лева;

Персонални консултации от нашия експертен екип по маркетинг и бизнес планиране;

Едногодишен абонамент за Клуб „Пендара“ с достъп до най-новите наръчници и обучителни видеа от ментори и експерти + право на участие във Фермерски пазари "Пендара" и онлайн платформата "Пендара Маркет";

Отличителен стикер за витрина със знак „Пендара“ за контролиран нов бизнес;

Най-добрите проекти ще бъдат наградени с рекламна статия на стойност 300 лева в www.localfood.bg.

Лектори


Д-р Илиян Костов



Д-р Костов има следдипломна специализация по ветеринарно-санитарна експертиза в НДНИВМИ, гр. София. Индивидуална специализация по управление на контрола на сурово мляко по цялата верига в НИУ Мейджи, Япония.

2

Гергана Кабаиванова



Инж. Гергана Кабаиванова е управител на Фондация LocalFood.bg, основател на проекта Пендара и инициатор на първите фермерски пазари в големите градове на страната. Тя е експерт по маркетинг и бизнес развитие на микро предприятията в областта на храните и козметиката.

Валентина Куцева



Валентина Куцева завършва висше образование в Щутгарт, Германия, а след това живее близо 2 години в Калифорния, САЩ, където трупа опит като маркетинг експерт за група от фирми в индустриалния (B2B) сектор.

Иван Бондоков



Иван Бондоков прекарва цели 6 години във Вюрцбург, Германия, където следва политология. След завръщането си в България през 2008 година, той работи в международния гигант HP и дигиталната платформа за социална промяна Move.bg.

dav

Екатерина Терзиева



Екатерина Терзиева е журналист и лицензиран гид и тур лидер. Има над 20 години практика в различни ежедневници – 7 г. е кореспондент на вестник “Сега”, 5 г. е в екипа на в. “24 часа”, била е и в Българска телеграфна агенция. Работила е по някои международни медийни проекти като Балканска мрежа за разследващи репортажи.

toni

Антония Чиликова



От 2000 до 2015 г. разработва проекти и инициативи свързани с устойчив туризъм и развитие на селските райони в Средни Родопи. Консултант и преподавател по алтернативен туризъм от 2001 г., към различни организации, вкл. Фондация Агора, Америка за България, Българска асоциация по алтернативен туризъм и Фермерски пазар Пендара.

bty

Бояна Стоилова



Специалист по дигитален маркетинг, работила за много български и международни брандове.

Обучението включва:



– 5 панела: бизнес моделиране и маркетинг + управление качеството и безопасността на храните + финансиране на стартиращ бизнес + агро, гастро и винен туризъм + примерът на успешните бизнеси;


– Сертификат за проведен HACCP курс;


– Достъп до записите на изнесеното съдържание по теми.

Нашите клиенти за нас


Академия Пендара 2020 – тридневен уебинар

120.00лв.

196 налични

Статус

196 Налични билети

18 Продадени

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Академия Пендара 2020 – тридневен уебинар“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *