Събитието е минало

Академия Пендара в София

Лектори
Начало
09.04.2019
Край
09.04.2019 Цял ден
Адрес
Оливс хотел, гр. София, ул. Проф. Христо Вакарелски 1А   Виж карта
Телефон
+359888402997
Ел. поща

300.00лв.

Категория: Етикет:

29 налични

Статус

Събитието е минало

1 Продадени

Детайли за събитието

Програма

Ден 1

Бизнес моделиране и маркетинг на микро бизнеса с местни храни

Модул 1 – Дефиниране

Какво е местна храна и как европейското законодателство я дефинира? Готови ли сте за собствен бизнес с местни храни?

Модул 2 – Пазарът

Какво кара хората да купуват местни, занаятчийски и фермерски храни? Кои са вашите клиенти, какво е тяхното поведение и къде ще ги намерите? Какво отличава предприемачите в микро бизнеса – 7-те предимства „Малък, но могъщ“? Конкуренцията и взаимодействието на микро бизнеса с големите компании.

Модул 3 – Бизнес Моделиране

Структура на компанията. Компетенции и качества на екипа. Краткосрочни и дългосрочни цели на компанията. Анализ на конкуренцията и анализ на потенциални клиенти. Позициониране на пазара и маркетинг цели.

Модул 4 – Дизайн, Комуникация, Реклама

Дизайн на продукта, опаковката, магазина и ресторанта. Рекламни стратегии за микро бизнеса. Имате ли нужда от сайт или електронен магазин?

Ден 2

Въведение в управлението на системите за безопасност на храни и качеството в микро предприятията

Модул 1

Кратък преглед на европейското и българското законодателство по безопасност на храните и, в частност, за микро и малките предприятия. Какви са изискванията към микро предприятието за производство и микро обектите за продажба на храни. Общ преглед на системите за безопасност и качество на храни (НАССР/ТД/ДПП).

Модул 2

Гъвкаво прилагане на системите за управление на безопасността на храните, които обхващат предварителни програми (PRP) и процедури, основани на принципите на HACCP, включително улесняване / гъвкавост в микро предприятията за производство на храни. Облекчения при изграждането на микро предприятия, технологичната поточност на процесите и въвеждането на програмите за самоконтрол.

Модул 3

Управление на безопасността на храните за малките търговци на храни в търговията на дребно с храни: прилагане на идентификацията на опасностите, класиране и контрол в месарски, хранителни, хлебни, рибни и сладоледени магазини.

Ден 3

Модул 1

Дискусия по казуси за преструктуриране на микро бизнес за преработка на зеленчуци и производство на хляб и хлебни изделия.

Модул 2 – Финансиране

Финансиране на стартиращите микро бизнеси.

Модул 3 – Идентичност

Идентичност на местните храни. Местно кулинарно наследство и култура.

Модул 4 – Нетуъркинг

Нетуъркинг сесия с кратки презентации на успешни местни бизнеси.

Обучението включва:

– 5 панела: бизнес моделиране и маркетинг + управление качеството и безопасността на храните + финансиране на стартиращ бизнес + идентичност на местните храни + нетуъркинг с успешни действащи бизнеси от района – Сертификат за проведен HACCP курс – Дигитален формат на изнесеното съдържание – 6 кафе-паузи – 3 обяда с готвена храна

Бонуси:

– Персонална технологична документация (НАССР/ТД/ДПП) и насоки за процедурата по регистрация в БАБХ, изготвени от нашия експертен екип на стойност 150 лева; – Персонални консултации от нашия експертен екип по маркетинг и бизнес планиране; – Едногодишен абонамент за Клуб „Пендара“ в localfood.bg – платена ресурсна база с най-новите наръчници и статии от нашите и външни експерти; – Отличителен стикер за витрина със знак „Пендара“ за контролиран нов бизнес; – Най-добрите проекти ще бъдат наградени с рекламна статия на стойност 300 лева в www.localfood.bg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Академия Пендара в София“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *