0
0

Здравейте,
Имам идея за собствена фирма, която ще се занимава с хидропонно отглеждане на ядливи разстения в градска среда.
Бих искал да Ви попитам, какви са специфичните изисквания за помещението: брой стаи, големина, нужда за отделно помещение за обработка на разстенията (събиране на продукцията) и други.
Също така бих искал да разбера дали изискванията биха били същите в 2та случая, а именно:
1) растенията се отглеждат и в последствие се събират, като се отстранява коренът
2) растенията се отглеждат и се продават в субстратът, без да има никаква обработка
Блгадаря Ви предварително.

Маркрай като спам
Avatar Публикувано от (Въпроси: 1, Отговори: 0)
Зададен на 05.07.2019 14:20
117 прочита
0
Скрит/личен въпрос

Здравейте,
Извинете ни, че отговаряме със закъснение!
Бихме искали да Ви помолим да се свържете по телефона с нашата колега Надежда Панчева (Email: nadya.pancheva@gmail.com | Телефон за връзка: +359 887 650 073), тъй като тази дейност не е регулирана в детайли и имаме нужда от повече информация от Вас, за да можем да Ви бъдем полезни,
localfood.bg/haccp-consulting/

Маркрай като спам
Avatar Публикувано от (Въпроси: 0, Отговори: 6)
Отговорено на 15.08.2019 17:16
0