0
0

Здравейте. Позволено ли е производството на десерти в домашни условия и продажбата им, или е задължително наличието на цех, дори когато става въпрос за малко производство?

Маркрай като спам
Avatar Публикувано от (Въпроси: 1, Отговори: 0)
Зададен на 15.06.2019 15:22
155 прочита
0
Скрит/личен въпрос

Здравейте!
Извинете, че Ви отговаряме със закъснение!
Производството на хранителни продукти, в т.ч. десерти в домашни условия с цел търговска дейност не е позволено, независимо от обема на производство. За целта трябва да се регистрира в БАБХ малък производствен обект (не е задължително да е цех), който да отговаря на определени условия за производството на безопасни храни.
Ние бихме могли да Ви съдействаме или поне да Ви дадем по-детайлен отговор, ако се свържете по телефона с нашия колега инж. Валери Савов (Email: valerysavov@abv.bg | Телефон за връзка: +359 888 908 973)
localfood.bg/haccp-consulting/

Маркрай като спам
Avatar Публикувано от (Въпроси: 0, Отговори: 6)
Отговорено на 15.08.2019 17:15
0