Солен смидаль

Типично ястие за родопското село Могилица.

[mk_fancy_title size=”10″ margin_bottom=”10″ font_family=”none”]

Продукти

[/mk_fancy_title]

1 царевичен хляб, може и пшеничен, 1 пак. масло

[mk_fancy_title size=”10″ margin_bottom=”10″ font_family=”none”]

Приготвяне

[/mk_fancy_title]

Хлябът се натрошава на трохи или се нарязва на кубчета и се поставя в тава. Маслото се разтопява в дълбок съд и се прибавя се хляба, като се запържва леко.

Качете и вие стара семейна рецепта и можете да спечелите нашата месечна награда ваучер за 2-ма на стойност до 200 лв. за преживяване по избор от Pendara.bg.

Как да качите рецепта и да участвате в конкурса, научете тук:

Добави рецепта

Вашият коментар

Item added to cart.
0 items - лв.

© 2024 Пендара