Потърсете нашите експерти за регистрация на вашия микро бизнес:

  • инж. Валери Савов
    инж. Валери Савов Email: valerysavov@abv.bg | Телефон за връзка: +359 888 908 973 | Град: София

    Експерт по качество и безопасност на храните към Проект “Пендара”. Инж. Валери Савов е бил Началник отдел „Търговия на дребно“ към дирекция „Контрол на храните” към ЦУ на БАБХ. Понастоящем е контролиращ експерт за качеството на храните в голяма търговска верига.​

  • д-р Анна Филипова
    д-р Анна Филипова Email: filipova.anna@gmail.com | Телефон за връзка: +359 884 218 438 | Град: Русе
    Sorry, but you do not have permission to view this content.

Всички членове на Клуб Пендара могат да се възползват от нашите преференциални цени за изготвяне на индивидуални HACCP проекти.

  • Пеференциалната тарифа е валидна единствено за членове на Клуб Пендара и за срок до 31.12.2020.
  • Посочените цени са промоционални – с 50% отстъпка от реалните пазарни цени!
  • Всички разходи за транспорт и нощувки на експерта до консултирания обект са за сметка на клиента.

Преференциални цени:

Консултиране на ниво идеен проект

Консултация за избора на място, ветеринарно санитарни условия за развитие на определен бизнес, преглед на проект и др.

50 лв.

Магазин за пакетирани храни

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

Кафене без приготвяне на тип “домашни” сладкиши, печива и др. храни на място

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

Магазин с топла точка или фреш бар

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Кухня или ресторант

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Занаятчийска пекарна

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Занаятчийска сладкарница, шоколатерия или джелатерия

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Занаятчийска работилница за консервиране

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Работилница за преработка на пчелни продукти (напр. мед с тахан, мед с какао и пр.)

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

*Примерен пакет за малък ресторант с кетъринг:

1. ДХПП – 80 лв.
2. НАССР – 3 броя (един за термично обработени храни, втори за салати, трети за кухненски десерти) – 3 х 40 лв = 120 лв.
3. ТД – 3 бр. х 20 лв = 60 лв.
4. ПММ – подарък.
5. Програмата за мониторинг на използваните мазнини при пържене – подарък
Общо 260 лв.

Нашите клиенти:

Регистрирай бизнеса си

VEGGIEBOX

Малък семеен бизнес за сурови сладкиши, изделия без добавена захар, специални печива, торти по поръчка, авторски тъмен шоколад, фин бял и цветен веган шоколад. БИО ертифицирано производство.

Регистрирай бизнеса си

ХлеБАРна

Здравословен хляб с жива закваска и дълга ферментация.

Регистрирай бизнеса си

Зелена работилница

Творилница на 3 млади дами от Пловдив за здравословни и чисти храни, които не съдържат глутен и каквито и да е изкуствени подобрители на вкуса.

Регистрирай бизнеса си

Доматената къща

Ферма в с.Кичево, Варненско, която произвежда зеленчуци и домашна лютеница.

0