Искаш да започнеш микро бизнес с храни или вече имаш действащ такъв, но те затрудняват въпроси, свързани с технологичното оборудване, устройството на помещенията, организацията на персонала, технологията на продукта, реализацията на пазара и др. подобни? Не се колебай, а попитай  нашите експерти по безопасност и контрол на храните.

Всички членове на Клуб Пендара могат да се възползват от нашите преференциални цени за изготвяне на индивидуални HACCP проекти.

  • Пеференциалната тарифа е валидна единствено за членове на Клуб Пендара и за срок до 31.12.2019.
  • Посочените цени са промоционални – с 50% отстъпка от реалните пазарни цени!
  • Всички разходи за транспорт и нощувки на експерта до консултирания обект са за сметка на клиента.
  • До 31.12.2019 членовете на Клуб Пендара, участвали в присъствените обучения на Пендара, получават допълнителен бонус – безплатни услуги на стойност до 150 лева!

Преференциални цени:

Консултиране на ниво идеен проект

Консултация за избора на място, ветеринарно санитарни условия за развитие на определен бизнес, преглед на проект и др.

50 лв.

Магазин за пакетирани храни

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

Кафене без приготвяне на тип “домашни” сладкиши, печива и др. храни на място

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

Магазин с топла точка или фреш бар

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Кухня или ресторант

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Занаятчийска пекарна

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Занаятчийска сладкарница, шоколатерия или джелатерия

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Занаятчийска работилница за консервиране

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Работилница за преработка на пчелни продукти (напр. мед с тахан, мед с какао и пр.)

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

*Примерен пакет за малък ресторант с кетъринг:

1. ДХПП – 80 лв.
2. НАССР – 3 броя (един за термично обработени храни, втори за салати, трети за кухненски десерти) – 3 х 40 лв = 120 лв.
3. ТД – 3 бр. х 20 лв = 60 лв.
4. ПММ – подарък.
5. Програмата за мониторинг на използваните мазнини при пържене – подарък
Общо 260 лв.

 

Нашият екип от експерти:

  • Надежда Панчева
    Надежда Панчева Email: nadya.pancheva@gmail.com | Телефон за връзка: +359 887 650 073 | Град: София

    Консултант по разработване на системи за управление на безопасността и интегрирани системи за управление на качеството и безопасността на храните. Дългогодишен управител на фирма за фармацевтично производство и производство на фуражи. Член на Управителният съвет на GS1 България.

  • инж. Юрджихан Амит-Хасанова
    инж. Юрджихан Амит-Хасанова Email: yurka2@abv.bg | Телефон за връзка: +359 899 172 647 | Град: Шумен

    Инж. технолог Месо и мляко, магистър. Вътрешен одитор по НАССР. Член на камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. С дългогодишен опит в изграждане на НАССР системи в предприятия и обекти за храни от животински и не животински произход.

  • инж. Тихомир Беев
    инж. Тихомир Беев Email: consult2012@abv.bg | Телефон за връзка: +359 888 789 780 | Град: Пловдив

    Той е от Пловдив. Инж. Тихомир Беев има дългогодишен опит като одитор и QMS специалист в SGS България, Марвел, Лаборатория Алименти, Евро Стандарт Сертификация, Transpacific Cert. и др.​​

  • д-р Анна Филипова
    д-р Анна Филипова Email: filipova.anna@gmail.com | Телефон за връзка: +359 884 218 438 | Град: Русе

    Експерт по качество и безопасност на храните към Проект “Пендара”. Отговаря за район Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, В. Търново, Търговище, Русе, Разград, Шумен, Силистра и Добрич. Д-р Анна Филипова е била инспектор в ДВСК и има дългогодишен опит като експерт при изграждане на НАССР системи в редица предприятия за храни от животински произход.

  • инж. Валери Савов
    инж. Валери Савов Email: valerysavov@abv.bg | Телефон за връзка: +359 888 908 973 | Град: София

    Експерт по качество и безопасност на храните към Проект “Пендара”. Отговаря за район София, Перник, Кюстендил, Благоевград, Ловеч, Плевен, Враца, Монтана и Видин. Инж. Валери Савов е бил Началник отдел „Търговия на дребно“ към дирекция „Контрол на храните” към ЦУ на БАБХ. Понастоящем е контролиращ експерт за качеството на храните в голяма търговска верига.​

  • инж. Георги Стойчев
    инж. Георги Стойчев Email: gscod.office@gmail.com | Телефон за връзка: +359 889 245 321 | Град: Пловдив

    Експерт по качество и безопасност на храните към Проект “Пендара”. Отговаря за район Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Хасково и Габрово. Технолог-консултант и одитор на системи за управление на безопасността на храните. Консултант по безопасност на храните на веригата хранителни магазини “Триумф”, гр. Пловдив. Собственик на консултантската фирма “Мерсия” . Одитор и експерт към сертифициращите фирми : “Бюро Веритас Сертификация България”, “Емърджънси Сертификейшън” и “DNV GL” Член е на Управителният съвет на една от най-старите природозащитни организации в България – СНЦ „ЗЕЛЕНИ БАЛКАНИ“

Нашите клиенти:

Регистрирай бизнеса си

VEGGIEBOX

Малък семеен бизнес за сурови сладкиши, изделия без добавена захар, специални печива, торти по поръчка, авторски тъмен шоколад, фин бял и цветен веган шоколад. БИО ертифицирано производство.

Регистрирай бизнеса си

ХлеБАРна

Здравословен хляб с жива закваска и дълга ферментация.

Регистрирай бизнеса си

Зелена работилница

Творилница на 3 млади дами от Пловдив за здравословни и чисти храни, които не съдържат глутен и каквито и да е изкуствени подобрители на вкуса.

Регистрирай бизнеса си

Доматената къща

Ферма в с.Кичево, Варненско, която произвежда зеленчуци и домашна лютеница.

0