Гергана Кабаиванова

Инж. Гергана Кабаиванова е управител на Фондация LocalFood.bg, основател на проекта Пендара и инициатор на първите фермерски пазари в големите градове на страната. Тя е експерт по маркетинг и бизнес развитие на микро предприятията в областта на храните и козметиката.

Завършила е магистратура по Технология на тютюна, растителните масла, козметичните и парфюмерийните продукти в Университета по хранителни технологии в Пловдив, но страстта ѝ към маркетинга я отвежда към кариерно развитие в областта на продуктовия и бранд мениджмънт. Кариерата ѝ започва като технолог по развойните дейности в Булгартабак в Хасково, след което продължава на ръководни позиции в Пловдив и София: маркетинг мениджър на Роза Импекс, продуктов мениджър на Рубелла Козметикс, бранд мениджър на NUXE за България и маркетинг мениджър на Mall Markovo Tepe. Консултирала е стотици микро и малки предприятия в областта на козметиката и храните.

През 2009 год. отваря първия био магазин в Пловдив, а през 2015 и първия магазин с кухня за фермерска храна.

От 2010 до 2015 год. издава електронното списание „Органично“.

През 2013 год. основава първия фермерски пазар в Пловдив, а 6 месеца по-късно инициира и фермерските пазари в София, Варна и Бургас.

Upcoming Events

Няма намерени приключения

0

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да се покажат резултатите