“Вкусът на Пловдив” се завръща с пролетно издание

От 13-ти до 16-ти май Малката Главна на Пловдив (ул. Райко Даскалов) ще посредщне малки фермери, занаятчии на храни и ресторантчета за пролетното издание на фестивала “Вкусът на Пловдив”.

Събитието ще се проведе непосредствено преди традиционния Фестивал на занаятите. Негови организатори са Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите „Тракия“ – Пловдив“ и Регионална занаятчийска камара – Пловдив, в партньорство с Община Пловдив, Общинско предприятие „Туризъм“ – Пловдив, Фондация LocalFood.bg и Асоциация на професионалните готвачи – Пловдив.

В тази връзка отправяме покана към всички членове на Мрежата LocalFood.bg, които проявяват интерeс за участие, да се включат във фестивалното събитие.

Условия за участие:

Таксата за участие на членовете на Мрежата LocalFood.bg е общо 100 лв за 4-те дни.
Организаторите осигуряват шатри за всички участници, като всеки участник ще бъде позициониран самостоятелно под една шатра. Ще бъдат осигурени също така покривки с логото на LocalFood.bg.
Осигурено е електрозахранване, но всеки участник трябва сам да си донесе разклонител или макара с кабел.
Осигурена е охрана, която ще пази масите и хладилните витрини през нощите.
Всеки участник трябва сам да си осигури маса.
Има възможност и е препоръчително да се провеждат кулинарни демонстрации и дегустации.

На 11 май ще се проведе прес конференция в Община Пловдив и местните медии ще популяризират събитието.

Официалното откриване ще се състои на 14 май от 12:30 часа на Джумаята с представители на организаторите, партньорите и Община Пловдив.

Желаещите да участват трябва да потвърдят на e-mail: office@localfood.bg най-късно до 10 май. Заплащането на таксата в същия срок може да стане на място на Фермерски пазар Пловдив или по банков път:
Фондация ЛокалФууд.бг
IBAN – BG11FINV91501016752279
Основание: Такса участие във Вкусът на Пловдив

Вашият коментар

Item added to cart.
0 items - лв.