Максимум:

8

гости

Продължителност:

2

hour

час/а

Населено място:

Байкал, Долна Митрополия, Плевен

Срок за анулиране:

7

дни преди датата на събитието

Елате в село Байкал на брега на река Дунав със своите приятели и любими хора. Сърдечните домакини от Народно читалище „Пробуда – 1925“ ще организират за вас едно незабравимо преживяване, което ще остави траен спомен.

Тишина, спокойствие, чиста природа и вкусна храна, приготвена с продукти от местни производители – какво повече му трябва на човек, за да изживее вълшебен ден? Семейства с деца, групи приятели или романтични двойки – това преживяване е подходящо за всички, които обичат да споделят малките радости в живота.

Тук можете да наблюдавате водолюбиви птици, да наберете билки, да направите уникални снимки за социалните мрежи и най-вече – да отделите време за истински разговори, които докосват и оставят следи. Домакините ще допълнят изживяването с подбрани сирена, мезета, свежи плодове и вина от местни сортове грозде.

Подарете си един различен пикник до голямата река и не пропускайте това вълнуващо приключение!

За домакините:

Ние сме самодейци към Народно читалище „Пробуда – 1925“ – село Байкал и отваряме сърцата си за всеки, дошъл да опознае нашия бит и култура. Заповядайте в Байкал, за да съпреживеем заедно един незабравим ден на село.

Местна инициативна група Долна Митрополия – Долни Дъбник

Местна инициативна група Долна Митрополия – Долни Дъбник е сдружение с нестопанска цел, което работи за запазване и представяне на местната идентичност.

Сдружението насърчава местната общност в малките населени места да пази и развива своите традиции и обичаи и подкрепя местните производители в усилията им за растеж и по-силна конкурентоспособност.

Пикник на брега на Дунава до село Байкал

Цена:

54

лв./ на гост


Заповядайте в Байкал, за да съпреживеем заедно един незабравим ден на село!

Преживяването включва пикник с подбрани сирена, мезета, свежи плодове и вина от местни сортове грозде. Предлагаме ви 2 възможности за избор. Моля, изберете една и я напишете като коментар към резервацията си.

  • Пикник с маса и столове на брега на реката
  • Пикник с голямо одеало на тревата и романтична декорация

Препоръчано място за нощувка/и:
Парк хотел Кайлъка, Плевен


Възрастни
Деца

* Резервация за 1 единствен гост на затворено събитие се доплаща на място с още една такса. Цената за такива резервации е двойна.

RENT-A-CAR

* Пътувай с 0 емисии. Наеми EV с -15% с код PENDARA15

Общо:

54 лв.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.