Политика за връщане и замяна

Политика за връщане и замяна на резервация

Последна актуализация: 01.05.2024 г.

Добре дошли на www.pendara.bg

Благодарим Ви, че посетихте нашия сайт! Ние, от Фондация „Локалфууд.бг” (“Фондацията”, “ние”, “нашата” или “нас”), ще се радваме много да ви осигурим приятно преживяване както в нашия Сайт, така и по време на събитията, които сте избрали да преживеете чрез нашия Сайт. Със следващите редове ще научите как можете да анулирате или замените поръчка за преживяване, което вече сте резервирали чрез нас.

Анулиране на резервация

В повечето случаи, освен ако не е обявено друго на страницата на домакина, резервация може да бъде отказана от госта до 7 дена преди датата на събитието. В този случай анулацията е безплатна. Заплатената сума се възстановява напълно* чрез картова операция по същата картова сметка, от която сте направили картовото плащане. *Удържат се единствено заплатените от нас банкови такси по полученото и върнато плащане!

След този срок отказът се заплаща в размер на 100% от стойността на резервацията.Отказ на резервация се приема от госта писмено със съобщение, изпратено по електронната поща office@pendara.bg и/или тази на домакина.След получаване на заявка за отказ на резервация, ще получите писмено потвърждение по мейла.Разходите за опаковка, доставка и присъщите на плащането такси за евентуално поръчан от Вас ваучер за резервацията не се възстановяват и се приспадат от сумата за връщане.Сумата, подлежаща на възстановяване, се заплаща на лицето, което е извършило плащането.

Замяна на резервация

Всяка резервация може да бъде заменена еднократно с друга в рамките на 7 дена преди валидността ѝ, освен ако домакинът не е указал друго условие в профила си.Заменената резервация следва да бъде регистрирана за ползване в рамките на валидността от закупуване на оригиналната резервация.Ако стойността на заменената резервация е по-ниска от тази на оригиналната, разликата не се възстановява.Ако стойността на заменената резервация е по-висока от тази на оригиналната, разликата се доплаща от ползвателя ѝ като се свързва с нас на електронната ни поща office@pendara.bg.В случай че домакинът не е в състояние да предостави събитието, за което искате заменена резервация, ще получите наше предложение за друго подобно събитие на същата или по-висока стойност.

Item added to cart.
0 items - лв.