Как да поръчате

Как да поръчате

Последна актуализация: 18.01.2024 г.

Добре дошли на www.pendara.bg

Благодарим Ви, че посетихте нашия сайт! Ние, от Фондация „Локалфууд.бг” (“Фондацията”, “ние”, “нашата” или “нас”), ще се радваме много да ви осигурим приятно преживяване както в нашия Сайт, така и по време на събитията, които сте избрали да преживеете чрез нашия Сайт. Със следващите редове ще научите как можете да направите поръчка и да осъществите преживяване чрез нас.

Искате да поръчате преживяване за себе си

1. Разгледайте предложенията на домакините, които оферират своите гастрономически преживявания през нашия Сайт ТУК и направете своя избор въз основа на дестинация, дата, тема и формат. Въведете броя на гостите и натинете бутона “Поръчай”.2. 1. Ако резервацията Ви изисква потвърждение от домакина, преди той да я приеме, запитването Ви ще бъде насочено директно към неговия мейл. В рамките на три дена, домакина ще Ви върне отговор за приемане или отхвърляне на резервацията, във връзка с което ще получите e-mail от нашата система. В случай, че домакина потвърди резервацията Ви, също на e-mail ще получите насоки за плащане.2. 2.  Ако резервацията Ви не изисква потвърждение от домакина, ще бъдете прехвърлени на страница “Вашата количка”, където да прегледате избора си. Aко решите, можете да ги коригирате и да прецените дали да добавите още услуги и преживявания или да завършите поръчката си. Ако разполагате с промоционален код, тук е мястото да го приложите.3. Натискането на бутона “Плащане” ще ви отведе към страницата “Детайли за плащане”. Ако сте нов клиент, там трябва да въведете данните си. Ако вече имате профил в нашата система, логнете се с него.

На тази страница е желателно да въведете и имената на останалите гости, за да запознаете с тях Вашия домакин, но не е задължително.

Тук можете да оставите специални бележки към Вашия домакин, ако имате такива.

Също така, на тази страница трябва да направите своя избор за метода на плащане – с карта или с банков превод.

Преди да натиснете бутона “Поръчване”, системата ще поиска да прочетете и да се съгласите с нашите Общи условия за ползване.4. След като направите своята поръчка и плащане, на e-mail, който сте регистрирали в профила си, ще получите потвърждение на поръчката, фактура и информация за Вашия домакин и локация.

Искате да поръчате ваучер за преживяване за приятел

Изпълнете стъпки 1. и 2. от посочените по-горе.3. В полето за коментари на страницата “Детайли за плащане” напишете, че искате поръчката Ви да е ваучер за друг човек и по Ваше усмотрение ни представете следната информация:

“Поръчвам като ваучер за друг потребител
Име на потребителя: …
Специално послание за потребителя: …
Желая електронен ваучер да ми бъде изпратен на моя e-mail.
(или) Желая ваучерът да ми бъде изпратен по куриер за моя сметка (+ 5 лв за самият ваучер на хартия)”

Можете ли да добавите още хора към вече закупена резервация?

Да, можете. Влезте отново в същата оферта, изберете същата дата и час и посочете броя на допълнителните лица. Изпълнете стъпки 1. и 2. от посочените по-горе. Когато стигнете до страницата “Детайли за плащане” в полето за коментари оставете съобщение за домакина, че допълвате Вашата резервация и запишете номера й. Очаквайте домакина да се свърже с Вас, за да Ви потвърди допълнението.

Начини на плащане

Можете да платите с карта (Маестро, Виза или Мастъркард) или по банков път.

При необходимост от възстановяване на сума, платена с карта от Ваша страна, съответната сума ще бъда възстановена чрез картова операция по същата картова сметка на потребителя.

Item added to cart.
0 items - лв.