Описание
Наръчник за обучение на производители на храни по системата за управление на безопасността на храните (СУБХ)
Този съкратен базов курс по безопасност на храните е специално създаден за микропредприятия в областта на храните, за да улесни спазването на законовите изисквания и управлението на безопасността. Разработен от инж. Валери Савов, курсът предлага лесно приложими познания за твоя бизнес.
Какво ще получиш?
- Компактно и практическо ръководство, което ти помага да изградиш и поддържаш система за самоконтрол.
- Указания за внедряване на основни принципи на HACCP (Анализ на опасностите и контрол на критичните точки), напълно съобразени със Закона за храните.
- Насоки за управление на HACCP план.
За кого е подходящ?
- Стартиращи микро и малки предприятия в областта на храните.
- Всеки, който иска бързо и ефективно да приложи базовите изисквания за безопасност на храните.
Този курс е практично решение за заети собственици и мениджъри, които търсят ефективен и достъпен начин да гарантират безопасността и качеството в своя бизнес.
Отзиви
Все още няма отзиви.