Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов

1,130 лв.

Услугата включва създаване на индивидуален HACCP план за клиента:

  1. Заповед за назначаване на HACCP екип;
  2. Карта на продукта и съставките;
  3. Описание на продукта и ползването му;
  4. Технологична схема с обозначени ККТ и КТ;
  5. Определяне на опасностите и контролни мерки;
  6. Определяне на критичните контролни точки;
  7. Мониторинг и критични гранични стойности;
  8. Корекции и коригиращи действия;
  9. Проверка на идентификация и процедури при регистрация;
  10. Обобщен HACCP план.
    .

Описание

Био

Инж. Валери Савов е дипломиран инженер-технолог в областта на храните и напитките. Има над 40 години стаж в областта на хранително-вкусовата промишленост, сред които директор на предприятие, а по-късно и началник-отдел „Търговия на дребно“ в дирекция „Контрол на храните“ към Централно управление на Българската агенция по безопасност на храните. Понастоящем изпълнява длъжността „Контрол на безопасността на храните“ в голяма търговска верига.

От 2018 г. е посветен на Pendara.bg, във връзка с което има богат експертен опит в регистрирането и консултирането на микропредприятия от сферата на храните и туризма. Съавтор е на дигитална платформа MyHACCP.app


  София, Пловдив, Пазарджкик, Благоевград, Враца, Кюстендил, Перник, Монтана
Консервиране, Производство ма млечни продукти, Производство на месни продукти, Сладкарство, Хлебарство
40+ години опит

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов”

инж. Валери Савов