Моля, впишете се, за да получите достъп до закупените курсове.

Съкратен базов HACCP курс

Наръчник за обучение на производители на храни по системата за управление на безопасността на храните (СУБХ)
Автор: инж. Валери Савов
▪︎ време за четене и тест: 40 минути ▪︎


💻 Индивидуален онлайн курс + онлайн тест

🪪 Получаваш HACCP удостоверение

✅ Идеален за соло, микро и малки предприятия

Този съкратен базов курс по безопасност на храните е специално създаден за микропредприятия в областта на храните, за да улесни спазването на законовите изисквания и управлението на безопасността. Разработен от инж. Валери Савов, курсът предлага лесно приложими познания за твоя бизнес.

Какво ще получиш?

  • Компактно и практическо ръководство, което ти помага да изградиш и поддържаш система за самоконтрол.
  • Указания за внедряване на основни принципи на HACCP (Анализ на опасностите и контрол на критичните точки), напълно съобразени със Закона за храните.
  • Насоки за управление на HACCP план.

За кого е подходящ?

  • Стартиращи микро и малки предприятия в областта на храните.
  • Всеки, който иска бързо и ефективно да приложи базовите изисквания за безопасност на храните.

Този курс е практично решение за заети собственици и мениджъри, които търсят ефективен и достъпен начин да гарантират безопасността и качеството в своя бизнес.

Съдържание

Наръчник по добри хигиенни и производствени практики Седем основни принципа на НАССР плана Регистрация в БАБХ и в общината на обект за производство на храни Онлайн HACCP тест Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов За автора

Item added to cart.
7 items - 1,440 лв.
7
  • Добавено
Вашата количка
Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов (Домакин : инж. Валери Савов)
Цена:1,130 лв.
- +
1,130 лв.
2+ са купили това
Създаване и развиване на гастрономически маршрут: консултация с Гергана Кабаиванова
Цена:200 лв.
- +
200 лв.
    Използвай промо код