семейството Сръчно
0 средна оценка (0 ревюта)

Сгушена в полите на Осоговската планина, нашата работилница е убежище за ценителите на естествената кожа и дървото, които търсят качество и уникален, автентичен, авторски дизайн.

Ние сме запалени да създаваме продукти, които безпроблемно съчетават вечния стил с модерната функционалност. Вярваме, че красотата се крие в детайлите и вниманието към природата.

С дълбоко вкоренен ангажимент за запазване на вечната традиция на ръчната изработка в „Сръчно“ ние влагаме сърцето и душата си във всеки шев, всяка кройка, всеки детайл , което води до колекция, разказваща история, въплъщавайки богато занаятчийско наследство.

По ирония на съдбата или именно заради любовта си към занаята, първата работа на майстор Искра, е в цех за чанти. Там, тя попивала информация и усъвършенствала своите умения. С годините, страстта на Искра към шиенето не само че не угаснала, но и станала причината, поради която, и до ден днешен, майстор Искра пленява малки и големи със своята, почти до съвършенство, изработка на кожени изделия. Как така почти до съвършенство?!

Според майстор Искра, при всяко изделие ръчна изработка, един истински занаятчия дори нарочно трябва да остави “отпечатък”. Нещо малко, но несъвършено, което да напомня, че това кожено изделие е създадено не от машина, а от две сръчни ръце. И това, че не е перфектно, всъщност доказва колко е истинско…

Предложения на домакина

Показване на единичен резултат

Item added to cart.
0 items - лв.