Нашите партньори са онези организации и компании, с които заедно допринасяме за по-развит пазар на местни храни и по-качествен селски туризъм в България.

GIFT COME TRUE

Giftcometrue.com е първата платформа за преживявания в България и наш партньор, с който достигаме до вас.
Основана през 2017 г., днес компанията предлага 500+ оферти под формата на ваучери и подаръчни карти за приключения, пътувания, кулинарни уроци и дегустации, различни видове курсове и персонализирани подаръци.


Към сайта на партньораMAKAROON.BG

“Макарон” е фабрика за преживявания и емоции. Те са нашите хора, които знаят колко много всички имаме нужда от почивка и разнообразие едновременно и колко обичаме да виждаме любимите си хора щастливи и изненадани. Те са експерти в това да организират твоето мечтано преживяване или да направят най-вълнуващия подарък за твоите любими хора.


Към сайта на партньораLOCALSTORE.BG

LocalStore.bg е мобилно приложение, което свързва местните български производители с потребителите.
Проектът цели да популяризира идеята за пазаруване директно от производителита.
В него ще намерите каталог с профили на фирмени магазини, фермерски пазари, производители и тематични събития.


Към сайта на партньораРЕСТОРАНТ КОСМОС

Ресторант “Космос” е необикновено пътешествие из света на съвременната висша кулинария, вдъхновено от българската традиционна кухня, необятния Космос и богатствата на Земята. Ние имаме удоволствието да сме негов спътник в достигането на нови звезди, утихнали в домашните кухни на село – автентични местни продукти и стари рецепти.


Към сайта на партньораTRAVEL BY ELECTRIC

Travel by Electric е “rent anadventure” партньор на Пендара за поредицата събития „Дай бабо огънче“. Работим заедно, защото споделяме виждането, че излизането на пътя зад волана на електромобил добавя допълнителна тръпка, предефинира основната същност на пътешествието, изчиства от съзнанието всичко шумно и градско, и не на последно място – пази природата. С Travel by Electric участниците в туровете ни остават изцяло потопени в чистата емоция и вкусове на пътуването.


Към сайта на партньораКолаборация с ПендараВярваме, че партньорствата са ключ към всяка успешна организация, затова винаги се стремим да привличаме съмишленици. Всяко партньорство ни обогатява взаимно, разширява светогледа ни и ни вдъхновява.

Нашата експертиза е най-силна в маркетинговите концепции за иновативни и out of the box идеи, за които няма утъпкани пътеки. Страстта ни е да анализираме процесите, да претегляме възможностите, да преценяме капацитета за постигане на успех в тъмното и да предприемаме гъвкава сигурност. Убедени сме, че бъдещето принадлежи на тези компании, които изграждат своите стратегии, следвайки сърцето на целевата си група (и екип); залагат на общността и на социалната отговорност.

Ако Вашият бизнес е в сферата на устойчивото земеделие, хранене, вино, туризъм, местна култура и зелени технологии, ще бъдем щастливи да обсъдим колаборация. Пишете ни на office@pendara.bg Важно е да подчертаем, че не бихме се ангажирали с каквото и да е популяризиране на места и продукти, които не познаваме и за които не сме сигурни, че са в унисон с нашата кауза за природосъобразност и традиции.Най-бързорастящатата общност за селски и гастрономически туризъм с таргетирана аудитория от над 25 000+ малки бизнеси, гурмани и туристи.Предоставяне на права върху снимки

Ще се радваме да използвате снимките ни за реклами, печатни материали, сайтове или с друга цел, за което е необходимо нашето разрешение. Цената за това зависи от предназначението на фотографиите, размера на снимката, очаквания тираж и броя фотографии, които бихте искали да закупите.


Item added to cart.
0 items - лв.