Фондация LocalFood.bg поема маркетинга на 5 заведения в Пловдив

С началото на Новата 2019-та година Фондация LocalFood.bg предприема нови стъпки, една от които е да предлага експертни маркетингови услуги на микро бизнеса с храните в партньорство с Agronovinite.com.

Първите малки компании, които ни се довериха са от Пловдив: Ресторант “Central” в топ центъра на града, ресторант “Fancy” в Mall Plovdiv, новият ресторант в Mall Plovdiv Plaza, La Pasta и изключително симпатичния ресторант с домашна кухня на Комплекс “Дияна” в с. Труд.

Консултациите по маркетинг и PR услугите не са новост за екипа на организацията ни, но въз основа на досегашния опит разработихме цялостен пакет, който напълно покрива нуждите на бизнеса. Услугите ни се фокусират върху силните страни на микро бизнеса пред тези на индустриалния, поставяйки на преден план личността на производителя, произхода на храната и директната комуникация с клиентите.

През 2019 година услугите ще се предлагат само за малки компании от Пловдив и София, но планираме екипа ни да се разрасне и от следващата година да можем да включим и бизнеси от Варна.

 

 

Вашият коментар

Item added to cart.
0 items - лв.

© 2024 Пендара