PIAGGIO ще представи гамата си малки превозни средства, подходящи за фермерски пазари

София Франс Ауто кани членовете на бизнес мрежата LocalFood.bg на официалното представяне на гамата на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES, което ще се съсътои на 15 март 2018 г. от 16 ч., на адрес София, бул. „Ботевградско шосе“ № 459.

Пълният текст на поканата вижте тук.

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES са част от PIAGGIO GROUP, компания с богата история. Тя е основана през 1884 г., а първият лекотоварен автомобил е създаден 1948 г.Гамата включва триколесни и четириколесни превозни средства, ориентирани към голяма товароносимост. Лансиран за първи път през 1948 г., Piaggio Ape винаги е оставал верен на себе си и същевременно е продължавал да се развива през годините, надхвърляйки чисто функционалните граници на оригиналния продукт, за да се превърне в истинска икона на италианската култура и италианския начин на живот. Идеален за транспортиране на стоки по тесните селски пътища или по стръмните, пренаселени градски улици, Ape предоставя несравнима компактност, пъргавина, икономичност и здравина. Широката гама различни варианти предлага решения за всяко възможно професионално приложение, както МОБИЛЕН БИЗНЕС И “STREET FOOD”, туристически обиколки, градинарство и селско стопанство, така и комунални услуги. Аpe е перфектен за използване в свободното време, отличителен автомобил за придвижване със стил.

Флагманът на четириколесната гама е моделът PORTER. Той се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. PORTER е професионално, мултифункционално средство, проектирано като
камион за надеждно изпълнение на различни задачи, с компактни размери и най-добрия в класа радиус на завой от под 4 метра за максимална маневреност. Maxxi е вариантът с най-високи показатели в гамата, издигащ възможностите на Porter до нови висоти. Максимален товарен капацитет от 1120 кг, изключителна стабилност дори при пълен товар, подобрено сцепление в условия на хлъзгава настилка.

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES са пионери при електрическите товарни автомобили, представили още през 1995 г. модела PORTER ELECTRIC с изцяло електрическо задвижване.

Вашият коментар

Item added to cart.
0 items - лв.