Чекане

Чекането е червено цвекло, което наесен се вади от земята, измива се внимателно и се слага в буренце или бидон само с чиста вода – без сол, захар или оцет. Оставя се да ферментира по естествен път. Оттам идва и името му – чакаш (чекаш – на разложки диалект), докато стане на туршия. Чекането се готви с боб, може и с ориз и парчета месо.

Item added to cart.
11 items - 3,826 лв.
11
  • Добавено
Вашата количка
Маркетинг за микробизнеса (Домакин : Пендара на село)
Цена:800 лв. (409.03 €)
- +
800 лв. (409.03 €)
Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов (Домакин : инж. Валери Савов)
Цена:1,130 лв. (577.76 €)
- +
1,130 лв. (577.76 €)
    Използвай промо код