Картофен кашник с праз

Типично ястие за родопското село Могилица.

Продукти

1, 5 кг картофи, 3-4 стръка праз лук, 4-5 с. л. олио, 1 щипка червен пипер, черен пипер, сол

Приготвяне

Обелваме и нарязваме на кръгчета картофите, слагаме ги в тава, прибавяме нарязания праз лук, олиото, червения пипер, черния пипер и сол на вкус. Обърква се и се налива малко вода. Задушаваме за 10 минути, за да омекване и печем във фурна до златисто.

Item added to cart.
2 items - 1,346 лв.
2
  • Добавено
Вашата количка
Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов (Домакин : инж. Валери Савов)
Цена:1,130 лв. (577.76 €)
- +
1,130 лв. (577.76 €)
    Използвай промо код