Солен смидаль

Типично ястие за родопското село Могилица.

Продукти

1 царевичен хляб, може и пшеничен, 1 пак. масло

Приготвяне

Хлябът се натрошава на трохи или се нарязва на кубчета и се поставя в тава. Маслото се разтопява в дълбок съд и се прибавя се хляба, като се запържва леко.

Item added to cart.
3 items - 1,466 лв.
3
  • Име на ползвател is required field.
Вашата количка
8+ са купили това
Индивидуален онлайн HACCP курс (Домакин : Академия Пендара)
Цена:120 лв. (61.36 €)
- +
120 лв. (61.36 €)
Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов (Домакин : инж. Валери Савов)
Цена:1,130 лв. (577.76 €)
- +
1,130 лв. (577.76 €)
    Използвай промо код