3.3. НАССР обучение и образование

Успехът на системата НАССР зависи от образоването и обучението на ръководството и на персонала относно важността на ролята, която те играят при производството на безопасни храни.

 

Процесът включва

Разбиране от служителите концепцията на системата НАССР

  • Запознаване с уменията, които са необходими, за да може тази система да функционира правилно.
  • Информация относно контрола на опасностите, които се развиват в самите храни на всеки етап от веригата при производството и придвижването на храните (т.нар. хранителна верига).
  • Даване на работни указания и запознаване с процедурите, които очертават задачите на служителите, проектирани и въведени за всяка отделна критична контролна точка.
  • Успехът на системата НАССР зависи  и от обучението на ръководството и на персонала  относно важността на ролята, която самите те играят при производството на безопасни храни

Вашият коментар

Item added to cart.
17 items - 3,652 лв.
17
  • Добавено
Вашата количка
Преживявания, фермерски и занаятчийски храни: маркетинг консултация с Гергана Кабаиванова (Домакин : Гери Кабаиванова)
Цена:90 лв.
- +
540 лв.
Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов (Домакин : инж. Валери Савов)
Цена:1,130 лв.
- +
1,130 лв.
8+ са купили това
Индивидуален онлайн HACCP курс (Домакин : Академия Пендара)
Цена:120 лв.
- +
120 лв.
Месене на хляб с наричане + 2 нощувки (Домакин : Bronco.bg)
Цена:480 лв.
- +
480 лв.
1+ са купили това
Как да създадеш успешно гастрономическо преживяване (Домакин : Гери Кабаиванова)
Цена:360 лв.
- +
360 лв.
    Използвай промо код