Преживяване на месец февруари – конкурс с награда за домакини

Здравейте, приятели на българския вкус и приключенията на село!

Имаме удоволствието да обявим конкурс за преживяване на месец февруари в партньорство с TravelByElectric.com!

Идният месец е пълен с празници, традиции и вдъхновения за гастрономически преживявания. Включете се в предизвикателството и можете да спечелите чудесна награда!Как да участвате:1. Създайте свой профил в Pendara.bg.
2. Публикувайте поне едно преживяване в някоя от категориите: Работилници и уроци; Гастрономически турове; Обеди и вечери; Дегустации; Фермерски обиколки и Етно преживявания за срока от 01/02/2024 до 29/02/2024г.

Няма ограничения за броя преживявания, но всяка нова публикация ще бъде прегледана от нас за съответствие с концепцията на сайта. Ще бъдем на разположение за съдействие за качването на информация.Наградата:На 2-ри март ще изберем и обявим най-интересното преживяване, публикувано през февруари в Pendara.bg, което ще спечели:

  • Платена рекламна кампания във Facebook, Instagram и e-mailing на стойност до 200 лв.,
  • Ваучери за 4-ма гости, които ще играят в giveaway игра в началото на март, за да се включат в отличеното преживяване. Печелившата четворка ще получи като подарък: преживяването и 24- часово EV приключение с електромобил!
  • Пакет от снимки и видеа, които нашия екип ще заснеме по време на преживяването,
  • Премиум статус с етикет “Преживяване 02/2024”, с който ще излиза на първи позиции при търсене в сайта.

Срок за участие – до 29/02/2024.Като партньор на Пендара, Travel By Electric знае какво е изживяването да се движиш из красиви маршрути без излишен шум и вредни газове. Работим заедно, защото споделяме виждането, че пътешествието с електромобил добавя допълнителна тръпка и с лекота те пренася от динамичната градска среда в безвремието на провинцията.

С Travel by Electric участниците в нашите преживявания остават изцяло потопени в чистата емоция и вкусове!

Спечелената награда за гостите на преживяването включва безплатен ден с електромобил без ограничения в пробега.

Конкурсът се осъществява с подкрепата на Фондация “Америка за България”

Вашият коментар

Item added to cart.
0 items - лв.