Изпрати заявка за домакин

[mk_fancy_title color=”#dd3333″ size=”38″ force_font_size=”true” font_weight=”300″ margin_bottom=”10″ font_family=”none” align=”center”]Изпрати заявка за домакин[/mk_fancy_title]

Благодарим ти за интереса да станеш домакин в нашата платформа Pendara.bg! С попълването и изпращането на този формуляр, ти заявяваш своето желание да бъдеш включен в общността ни от домакини.

Влизане

Регистриране

Please select all the ways you would like to hear from us

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

[mk_fancy_title color=”#c93e40″ size=”24″ force_font_size=”true” font_weight=”300″ margin_bottom=”10″ font_family=”none”]

Стъпка по стъпка

[/mk_fancy_title]

Стъпка 1: Разгледате вече публикуваните преживявания на други домакини и изберете този тип, който най-много ви пасва: работилница или урок, обяд или вечеря, дегустация, обиколка на ферма, гастрономически тур или етно преживяване.

Стъпка 2: Създаването на профил отнема по-малко от 10 минути, но се подгответе с кратко представяне. Oпишете себе си като кулинарен талант с 2-3 изречения, представете по увлекателен и вкусен начин преживяването, което искате да обявите.

Стъпка 3: Преди да бъдат публикувани, вашето представяне и обяви ще бъдат прегледани от администратор. Това може да отнеме от 1 до 3 работни дни. Ако вашата информация отговаря на нашите стандарти, ще бъде одобрена и публикувана. Ако не, тогава ще се свържем с вас, за да ви предложим подобрения. Веднага щом профилът и обявата ви бъдат публикувани, можете да ги споделите и да започнете да каните гости.

[mk_custom_list style=”mk-icon-forward”]

  • Стъпка 4: Да завършиш оформлението на твоя домакински профил като качиш:
    •  Своя лична профилна снимка в квадратен формат. Твоите гости ще те разпознават чрез нея.
    •  Хоризонтална снимка на профила, с която най-точно да представиш съдържанието и формата на твоите преживявания. Това би могло да бъде твое майсторско ястие, или кадър от трапеза с твоите гости, или кадър от твоето място за гости, или друго, което прецениш, че е най-отличително за теб като домакин.
  • Стъпка 5: Да публикуваш своята първа обява за преживяване. Влез в своя домакински профил и разгледай описаните стъпки за създаване на събитие. В случай че имаш нужда от помощ, не се колебай да се свържеш с нас на office@pendara.bg или по телефон 0888 402 997. Ще уговорим ден и час за работен телефонен разговор и заедно ще създадем обявата.

[/mk_custom_list]

[mk_padding_divider size=”60″]
[mk_padding_divider size=”20″]
Item added to cart.
0 items - лв.

© 2024 Пендара