Преборкана тиква

Типично ястие за родопското село Могилица.

Продукти

1 тиква, праз лук, царевично брашно, масло, червен пипер

Приготвяне

Обелваме една тиква, нарязваме я на кубчета и я сваряваме. Прибавяме праз лук и царевично брашно, бъркаме да не загори, докато стане рядка каша. Сервира се залят със запържено масло и червен пипер.

Item added to cart.
2 items - 1,510 лв.
2
    Вашата количка
    1+ са купили това
    Родопско бягство в битова къща, с домашна храна и урок за оризов клин на огън (Домакин : Bronco.bg)
    Цена:380 лв.
    - +
    380 лв.
    Изработване на HACCP план от инж. Валери Савов (Домакин : инж. Валери Савов)
    Цена:1,130 лв.
    - +
    1,130 лв.
      Използвай промо код