Пчеларска ферма Итер-ко

  • Раковски
  • 088 580 1313
  • Ферма
  • С предварителна резервация

Активности

  • Пазаруване

Продукция

  • Мед
  • Пчелни продукти
  • Козметика с мед

През 2016г. фирма „Итер-Ко „ ЕООД създава собствен пчелин в екологично чист район – Южното подножие на Чирпанските възвишения, Средна гора – богат на медоносни растения и билки.

Придържаме се към хилядолетната традиция, като същевременно се съобразяваме със съвременните тенденции в пчеларството. Развихме подвижно пчеларство, което ни позволява да селектираме и предложим монофлорен мед, като мед от Рапица, Акация, Липа, Лавандула и полифлорен – Билков (мащерка, маточина, магарешки бодил, драка, слънчоглед и други). Медът ни е изцяло натурален.

Освен видовете пчелен мед , добиваме също пчелен клей (прополис), прополисова (клеева тинктура), пчелно млечице, пчелен прашец – многоцветен, перга (пчелен хляб), пчелен восък – от който ръчно изработваме свещи, балсами за устни с мед и пчелен восък и още много.

Защо да избере пчелните продукти на Итер-Ко?

Медът, който предлагаме е натурален и качествен, без добавки и примеси, не е преминавал термична или каквато и да е друга обработка. Всяка партида от меда преминава през изследвания в лицензирана лаборатория. Изследваме основните му качества, като общо съдържание на фруктоза и глюкоза, захароза, диастазна активност, поленов анализ и др. Пчелните продукти се добиват в съдове от неръждаема стомана и в условия, отговарящи на всички норми за добив и обработка на хранителни продукти. Разфасоването става само в абсолютно нов амбалаж и при отлични хигиенни условия. Готовата продукция се съхранява в сухо и хладно помещение. Това привлича нашите клиенти, които оценяват качеството на пчелните ни продукти и тяхното здравословно въздействие. Чудесните природни дадености на меда и останалите пчелни продукти, качествата им на живи продукти въздействат на все повече хора. Стремежът ни като производители е да предадем на хората пчелните продукти такива, каквито пчелите ги създават, в хармония с околната среда.

Напиши коментар

0

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да се покажат резултатите