Мераклийска пърженица по врачански

Зеленчуков гювеч по врачански.

Продукти

  • 2 бр. необелени патладжани
  • 2 бр. необелени тиквички
  • 1 кг чушки
  • 2 глави лук
  • 2 кг домати
  • 5 скилидки чесън
  • 1 връзка магданоз
  • сол и олио

Приготвяне

Загряваме олиото и пържим нарязаните патладжани, чушки и  лук. Обелете и нарежете част от доматите, а останалите настържете на редне. Добавете при останалите зеленчуци доматите и нарязаните тиквички. Сложете в ястието чесъна и магданоза и оставете на бавен огън, докато водата изври.

Item added to cart.
5 items - 1,070 лв.
5
  • Добавено
Вашата количка
1+ са купили това
Как да създадеш успешно гастрономическо преживяване (Домакин : Гери Кабаиванова)
Цена:360 лв.
- +
360 лв.
Преживявания, фермерски и занаятчийски храни: маркетинг консултация с Гергана Кабаиванова (Домакин : Гери Кабаиванова)
Цена:90 лв.
- +
90 лв.
    Използвай промо код