Етърник

Свинският черен дроб е основната съставка за направата на етърници в странджанско, като там всяка домакиня приготвя своя вариация съобразно предпочитаните подправки.Към сместа от черен дроб се добавя сланина, повечко, за да станат сочни, праз, черен пипер и сол. Някои домакини добавят и бял дроб. Сместа се пълни с тънки черва. Суровите етърници се пекат във фурна като отгоре им се правят малки разрези както при печената наденица.

Item added to cart.
8 items - 2,431 лв.
8
  • Добавено
Вашата количка
Месене на хляб с наричане + 2 нощувки (Домакин : Bronco.bg)
Цена:480 лв.
- +
480 лв.
1+ са купили това
Родопско бягство в битова къща, с домашна храна и урок за оризов клин на огън (Домакин : Bronco.bg)
Цена:380 лв.
- +
380 лв.
    Използвай промо код